Nieuws


Noord-AAvontuur - dinsdag 5 juni 2012

Noord-AAvontuur is een project dat Applicontrol heeft mogen helpen organiseren en dat vrij succesvol is geweest voor een pilotproject van deze omvang. Totaal hebben ongeveer 500 mensen kunnen genieten van Noord AAvontuur, een groot feest waar de watersport in al haar facetten centraal staat.
 
Het publiek kon gratis leren zeilen, kanovaren, canadezen, vliegbinden, vliegvissen, windsurfen en ervaren hoe het is om waterscout te zijn en meevaren met de stoere mannen en vrouwen van de Zoetermeerse reddingsbrigade en hun collega's. Daarnaast waren er doorlopende duikdemonstraties en waren er drakenbootraces in competitieverband. En natuurlijk was alles gratis.
 
Tevoren zijn van alle clubs opnames gemaakt die gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden en ook van de dag zelf is een korte impressie gemaakt van sfeerbeelden. Applicontrol heeft zich bezig gehouden met de totaalorganisatie, de PR, de penningmeesterfunctie en het aanvragen van de subsidie om een en ander mogelijk te maken. Alle afzonderlijke clubs hebben gezorgd voor de activiteiten op de dag zelf en ook met hun vereniging zich eerder geprofileerd op de sportmarkt in Zoetermeer op 21 april 2012. Noord AAvontuur beleefde haar primeur zelf op 12 mei 2012. Naar verwacht zal het evenement ook in volgende jaren worden herhaald en mogelijk nog iets grootser worden van opzet. Op deze wijze hopen wij de Zoetermeerse jeugd en jongeren te bereiken tussen 16 en 30 jaar in het bijzonder voor wie watersport nog niet iets vanzelfsprekend is. We willen graag laten zien dat watersport gezond en leuk is en niet duur hoeft te zijn.
 
Ondestaand een interview met de diverse verenigingen die meedoen aan Noord-AAvontuur
 
Onderstaand is een korte impressie van de dag zelf zoals gefilmd door Meer Zoetermeer Online TV.
 
Met dank aan Meer Zoetermeer Online TV en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om van deze dag een feest te maken waar velen met een goed gevoel op terug kunnen kijken
 
 
Wij hopen jullie een goede indruk te hebben gegeven van deze dag en hopen dat jullie er de volgende keer ook of weer bij zullen zijn.


Terug naar de vorige pagina >