Nieuws


Shop van Zoetermeer -Succesvol gelanceerd - woensdag 14 mei 2014

SHOP VAN ZOETERMEER -SUCCESVOL GELANCEERD
http://www.shopvanzoetermeer.nl

De Shop van Zoetermeer is een samenwerking van het bedrijfsleven van Zoetermeer en omgeving onder leiding van Applicontrol om gezamenlijk op te treden bij de offline marketing en online marketing en de versterking van het verdienmodel van alle partners met behulp van een online winkelcentrum concept in meer dan 100 niches dekkende de behoefte van mens en dier in alle fasen van het leven en alle feestelijke en bijzondere momenten. 

Het is een B2B en B2C concept waarbij producten en diensten kunnen worden aangeboden in het online winkelcentrum en via de Social Media waarbij de nadruk ligt op LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest, Youtube en Google+. De verbinding en integratie van Social media met de Shop van Zoetermeer zal moeten bijdragen aan voldoende traffic (bezoekers) die graag klant willen worden. 

Het concept is uniek in de wereld en zal naar verwacht ook elders zeer succesvol kunnen zijn. Het concept gaat uit van de kracht van samenwerking en alles samen delen (expertise, contacten, klanten, marketingkosten) maar ook zelfs de winst. Voorts gunnen de deelnemers elkaar succes en helpen ze elkaar om elkaar te versterken via Social Media. Ook gunnen ze elkaar een kleine extra korting van 10% op hun dienstverlening en inkopen.

Het concept is ontwikkeld door Applicontrol en kent vrijwel alle mogelijke online verdienconcepten ter versterking van het verdienmodel van organisaties waaronder affiliatemarketing, cashback, dropshipping, informatieproduktverkoopmarketing, social media marketing, mobile marketing, emailmarketing, domainmarketing, picturemarketing, naast reguliere import, inkoop en verkoop van produkten en diensten. 

Applicontrol is specialist in SEO (Search Engine Optimization) hetgeen ook bijdraagt aan een sterke aanwezigheid in Google en andere zoekmachines. 

Bij de start in februari 2014 waren er ongeveer 30 samenwerkingspartners. Naar verwacht zal dit aantal in de loop van 2014 groeien richting 50 en daarna richting 100 wat voorlopig gezien wordt als het maximale aantal. Heeft u een leuk produkt dat u graag wilt promoten en dat nog niet in het assortiment zit neem dan contact op met info@applicontrol.nl 

    


Terug naar de vorige pagina >