SAMEN

SAMEN- Sociaal Alternatief Menselijke Economie Nederland
SAMEN is de denktank van de vernieuwende politiek in Nederland. Volgens velen het beste beleid voor iedereen en zeker 98% van het volk en het MKB.
SAMEN - Sociaal waar het moet, Liberaal waar het kan en slim is en echt bijdraagt aan de versterking van het verdienmodel van Nederland. En Nederland dat zijn wij met zijn allen en niet alleen het huishoudboekje van de staat.
SAMEN - is opgericht door Walter Jongenelis , directeur van Applicontrol en oud-adviseur van TROTS, de politieke partij die de opvolger was van Trots op Nederland. Ruim 50% van het nieuwe gedachtegoed van TROTS was ook afkomstig van Walter ,die later verder is gegaan met meer vernieuwingen onder de naam TROTS-RESPECT , waarbij ook vooral het woord RESPECT goed aan geeft daar waar eerder misverstanden zijn ontstaan, tijdens de Trots op Nederlandmethode. Mensen hadden volkomen onterechte vooringenomenheid omtrent TROTS, als zou het een fascistische, racistische, xenofobische, Islamofobische partij zijn, hetgeen duidelijk ONZIN is. Respect voor elkaar als mens en VRIJHEID zonder RELIGIEUZE WAANZIN, dat zijn belangrijke kernwaarden, naast echt democratisch en menselijk en sociaal beleid gericht op het WELZIJN naast WELVAART voor iedereen. Waarden die het ook waard zijn om te beschermen, tegen invloeden die deze waarden aantasten.