Shop van Zoetermeer- Internetwinkelcentrum-Design

Applicontrol is de ontwerper en bedenker van het online winkelcentrum concept van de Shop van Zoetermeer , het online winkelcentrum voor de Randstad en een samenwerkingsverband van meer dan 30 bedrijven uit de regio van Zoetermeer, Den Haag en Gouda.

 
 
 
 

Een uniek concept waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kracht van met elkaar samenwerken via offline marketing concepten in de regio en online marketing en online strategie primair gericht op de Randstad , doch technisch ook goed zichtbaar in heel Nederland, getuige het feit dat veel klanten komen uit de rest van het land van Groningen t/m Limburg.

Binnen het concept wordt maximaal gebruik gemaakt van de kracht van Social Media en met name de verbinding van LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube en Google +. Tevens wordt samengewerkt met veel landelijke organisaties, Europese bedrijven en bedrijven uit China om tot een zo sterk mogelijk gevarieerd assortiment te komen van artikelen die je niet overal tegenkomt.

Applicontrol is gespecialiseerd in de versterking van het verdienmodel van organisaties en met name ook in de versterking van het MKB in de Retail. De Shop van Zoetermeer is altijd op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. U kunt al een eigen kleine webshop krijgen voor ongeveer 10 Euro per maand t/m 31-12-2014. De webshop wordt dan volledig beheerd door Applicontrol. U levert alleen de plaatjes, teksten (evt wordt dit samen gedaan adhv uw wensen en concept) en de prijsinformatie. Alle techniek wordt u verder uit handen genomen. (U kunt 10-50 artikelen binnen uw niche aanbieden).

Wilt u meer verkopen en ook in andere niches actief zijn dan kunt u ook meerdere shops openen (max. 10). U kunt ook direct aandeelhouder worden (aandeel kost in 2014 1000 Euro eenmalig). Naar verwacht zal de waarde van dit aandeel zeer sterk stijgen binnen 3-5 jaar (verwachte waarde 2.500 minimaal en daarna een veelvoud van dat bedrag in latere jaren).

Als aandeelhouder profiteert u maximaal gratis van alle activiteiten van de Shop van Zoetermeer en deelt u mee in de winst en de unieke provisieregeling. Bijzonder lucratief. De provisieregeling houdt in dat u bij iedere verkoop 10% provisie afdraagt die in een pot gaat die aan het eind van het jaar met iedereen wordt gedeeld. Dus degene die een bril verkoopt verdient ook mee als een ander een bankstel verkoopt en andersom.