Welkom

 

 

Applicontrol , sedert 1996
Ook uw adres voor zakelijk professionele ondersteuning door echte controllers op het gebied van financiële, fiscale- en bedrijfseconomische zaken, bedrijfsmarketing en strategie !

Ook voor analyse , second opinions, ondersteuning jaarwerk, planning en control, proactieve controllertaken, implementatie en inrichting financiële software, spreadsheetconsultancy


 WIJ STAAN NAAST U EN DOEN HET WERK WAAR U ZELF NIET MEER AAN TOEKOMT
 
VERANDERMANAGEMENT ONZE SPECIALISATIE
 
Tal van bedrijven, scholen,woningbouwcorporaties en andere organisaties hebben sedert de oprichting gebruik gemaakt van de diensten van Applicontrol en haar oprichter Walter Jongenelis QC. als Controller/Administrateur, Interim Controller en als Interim Financieel Manager om hun organisatie te professionaliseren. QC. staat voor Qualified Controller een kenmerk van kwaliteit van in het register opgenomen HOFAM-controllers.
 
Applicontrol heeft zich binnen haar branche met name gespecialiseerd in analyse van de processen en advisering van het management in de diverse onderdelen van de organisatie bij complexe veranderingstrajecten om de control functie te versterken of organisaties te reorganiseren zodat zij blijvend meer succesvoller kunnen worden en winstgevender. Hierin is inmiddels een indrukwekkend trackrecord opgebouwd van successen in tal van organisaties uit diverse disciplines.
 
APPLICONTROL HEEFT BREDE ERVARING WAAR U DIRECT VAN KAN PROFITEREN
 
Walter Jongenelis , directeur van Applicontrol heeft naast zijn specialistische ervaring binnen het onderwijs en de vastgoedsector ook al bewezen succesvol te zijn met zijn advisering en ondersteuning aan bedrijven uit andere sectoren (MKB,standwerkers, antiekbranche, artgaleries, pensioenfondsen, accountancy, telecom, reisbranche, cosmetica, hobby-artikelen, spirituele organisaties en therapeuten, kunstenaars, modeontwerpers, NGO-Aidsfoundation, adviseurs, wetenschappers, fotografen, boekwinkels, netwerkmarketing, kappers / hairextensions, bewonersorganisaties, studenten kunstacademies, particulieren, een praktijk voor bekkenbodem-therapie en ook al een huisarts). Staat uw professie er nog niet bij dan zegt dat niets want regelmatig komen wij weer nieuwe klanten tegen uit andere sectoren. Voor ons een reden te meer om extra hard ons in te zetten  om ook uw branche te begrijpen om u zo optimaal mogelijk te kunnen informeren op alles wat relevant is binnen uw organisatie.
 
 
WIJ HEBBEN AANDACHT VOOR DE MENS IN UW ORGANISATIE
 
Een zeer belangrijk onderscheidend aspect in ons werk naast het op orde brengen van procedures, processen etc. en het in beeld brengen van kansen en risico's is de aandacht voor met name de MENS in de organisatie. De mens in al haar facetten, want mensen maken het verschil of u slaagt in de realisatie van uw doelstellingen.
Mensen bieden kansen , maar kunnen ook soms belemmerend werken in de realisatie als zij onvoldoende gemotiveerd , opgeleid, gecoached of anderszins gefrustreerd zijn geraakt of minder geïnteresseerd. Ook kunnen mensen risico's meenemen voor uw onderneming indien zij ogenschijnlijk ongecontroleerd werken of de processen niet juist beheerst worden.
 
Applicontrol weet vaak in relatief korte tijd dit soort risico's te analyseren en u te adviseren om op een voor de betrokkenen toch vaak prettige wijze om risico's af te wenden of anderszins zaken structureel te verbeteren. Applicontrol brengt met haar aanpak het enthousiasme en de motivatie terug bij uw personeel gericht om vooral samen met een ieder in de organisatie en relevante partijen buiten de organisatie het schijnbaar onmogelijke maar noodzakelijke dan wel zakelijk realistisch wensbare toch te realiseren.   
 
APPLICONTROL STAAT VOOR HOOGWAARDIGE KWALITEIT
 
Indien mogelijk worden de opdrachten van Applicontrol door Walter zelf uitgevoerd danwel door hem gecoördineerd indien voor de uitvoering ook moet worden samengewerkt met andere professionals. Applicontrol werkt voor haar controllerservice alleen samen met andere geregistreerde controllers in de dienstverlening naar haar cliënten. Daarnaast wordt voor de administratieve service ook samengewerkt met administratiekantoren en accountants.
 
Alleen op die wijze kunnen wij de hoge kwaliteit van dienstverlening door ervaren deskundige controllers naar onze klanten voldoende waarborgen.
 
 
CONTROL OMVAT STRATEGIE, MARKETING, PLANNING, RISK EN FINANCIËN
 
Applicontrol is gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemingen en helpt hen graag met het ontwikkelen van de bedrijfsstrategie, het marketingconcept, bedrijfsplannen en financiële en fiscale aspecten. Ook bedrijven die al langer bestaan en die zich verder willen professionaliseren kunnen wij adviseren om meer succesvol te worden en zaken intern professioneler te organiseren.
 
APPLICONTROL OOK GESPECIALISEERD IN ONDERSTEUNING KUNSTSECTOR
 
Daarnaast wordt ook beschikt over een redelijk groot netwerk binnen de kunstenaarswereld en museale wereld vooral rond Den Haag. Diverse kunstenaars hebben dan ook al de weg naar Applicontrol gevonden en zich in bepaalde fases succesvol door Applicontrol laten ondersteunen. De dienstverlening naar kunstenaars willen wij uibreiden eerst naar de Randstad en later heel Nederland omdat in de praktijk gebleken is dat vaak in korte tijd veel succes kan worden geboekt voor deze groep met relatief beperkte ondersteuning. Tevens werkt Applicontrol mee aan de verzorging van de content in vele websites en kan zij kunstenaars een platform bieden om met potentiële klanten in aanraking te komen. Dit zijn extra services waar u als kunstenaar gratis gebruik van kunt maken als klant van Applicontrol. Toch handig als uw prachtige mooie website ook door een ander handig gevonden kan worden.
 
APPLICONTROL IS ER VOOR IEDERE ONDERNEMER
 
Iedere keer zijn er weer andere bedrijven die van de meerwaarde van Applicontrol voor hun organisatie gebruik willen maken. Wij hopen dat u de volgende bent en dat wij u ook kunnen helpen om uw realistische droom te verwezenlijken. Onze kennis en ervaring is zodanig dat wij verwachten dat wij elke organisatie kunnen helpen. Daar zijn wij van overtuigd. Wat wij nog niet weten leren we in de kortste tijd en ook werken wij nauw samen met andere adviseurs met ervaring in andere sectoren. Wij geloven in de kracht van samenwerking en collegiale kennisoverdracht en ondersteuning alles met het doel om ons werk voor u zo optimaal mogelijk uit te voeren. 
 
ONZE CONTROLLERS ZIJN INTERIM MANAGERS VAN TYPE BOUWER
 
In grotere organisaties werken wij graag samen met al uw professionals en managers om gezamenlijk de organisatie beter te laten functioneren dan voorheen. Wij zijn interimmanagers van het type BOUWER en PEOPLEMANAGER gewend om te werken aan complexe processen binnen grotere organisaties. Indien mogelijk werken wij zoveel mogelijk samen met de aanwezige mensen om het maximale rendement uit hen te halen ten behoeve van de realisatie van de doelstelling en missie van uw organisatie.
 
MET ONZE CONTROLLERS WINT U ALTIJD 
 
Applicontrol heeft een in de markt concurrerende bedrijfsfilosofie waarbij de kosten van haar dienstverlening  afhankelijk zijn van diverse factoren, o.a de omzetontwikkeling, het bedrijfsresultaat, de branche en de meerwaarde die wij u kunnen bieden met onze ondersteuning. Kleine organisaties betalen daardoor minder dan grotere organisaties. Wij zijn ook lid van het Controllersgilde. Zie voor speciale tarieven voor het MKB ook het tabblad Controllersgilde.
 
 
BEKIJK ONZE EXPERTISE PAGINA'S EN LAAT U VERRASSEN
 
Op de Expertisepagina's leert u meer over wat Applicontrol aan meerwaarde voor uw organisatie kan inbrengen en het bijbehorende prijskaartje. Wij verwachten dat u verbaast zult zijn dat deze hoogwaardige ondersteuning door een hoogwaardige professional mogelijk is voor deze prijs. Het geheim is dat wij zoveel houden van ons vak en het belangrijker vinden dat uw bedrijf goed floreert dan de noodzaak om zelf voor de dienstverlening meer te vragen dan nodig om in ons bestaan te voorzien. Wij willen liever meer klanten bedienen met een betaalbaar eerlijk concept dan een enkele klant tegen een hoog tarief. Door de mix van opdrachten blijft de gemiddelde prijs voor iedereen aantrekkelijk. Uw eerste WIN WIN situatie een eerlijke prijs is al direct binnen. Meestal zijn de kosten van onze ondersteuning in korte tijd door u terug verdiend. In alle gevallen zult u bij het volgen van onze adviezen structureel profijt hebben van de ondersteuning. Dat heeft het verleden wel bewezen. U wint dus altijd.
 

Applicontrol is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Haaglanden onder nummer 27-158269.
 
OOK U KUNT UW SITE ONTWERPEN EN LATEN HOSTEN BIJ NOVOSITE (Klik op de banner)